Hirdetés


Galambos Lajos, ismertebb nevén Lagzi Lajcsi, börtönbe vonulása óta komoly egészségügyi problémákkal küzd. Az énekes, aki már a börtönbe kerülése napjától kezdve betegszobán van, egyre rosszabb állapotban van, étkezési nehézségei pedig tovább fokozódtak.

Hirdetés

“Az utóbbi egy hónapban is szemmel láthatóan romlott a fizikai állapota: tovább fogyott, egyre erőtlenebb” – nyilatkozta dr. Csontos Zsolt, Galambos ügyvédje a Kiskegyednek. Az ügyvéd minden lehetséges módon igyekezett segíteni ügyfelén, többek között azzal, hogy az ünnepekre hazaengedjék, de ezt a kérést elutasították.

Hirdetés

A helyzetre reagálva, a zenész családja úgy döntött, hogy meglátogatják őt a börtönben. Korábban Lajos elmondta, hogy csupán telefonon és Skype-on tartja a kapcsolatot családjával, mert nem akarta, hogy ilyen állapotban lássák őt, és lelkileg megviselné, ha a börtönbe való be- és kilépéskor tapasztalható procedúrát nekik is át kellene élniük. Ennek ellenére három gyermeke most mégis ellátogatott hozzá, és úgy tudni, volt felesége is felkereste őt a börtönben.
Részletek a Kiskegyed magazinban.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés