Hirdetés


Lagzi Lajcsi, a híres magyar trombitaművész, utolsó előtti koncertjét adta Tatabányán egy utónőnapi rendezvényen. Az eseményre számos rajongója érkezett, akik hatalmas ovációval fogadták a művészt a Széchenyi Művelődési Házban.

Hirdetés

Galambos Lajcsi koncertje rendkívül érzelmes volt, amelynek során az előadó számos szívhez szóló dalát adta elő, melyek az évek során a közönség kedvencei közé kerültek. A koncerten az orvosi tiltás ellenére is fújta a trombitát, amely egyértelműen mutatta a művész elszántságát és szeretetét a zenéhez.
A Bors beszámolója szerint a koncert alatt többször is hátralépett zenekarának tagjaihoz, mintha csak a következő dalról egyeztetne. Azonban valójában azért fordította hátat a közönségnek, hogy ne lássák, ahogy levegő után kapkod.

Hirdetés

Az esemény nagyon megható volt, hiszen mindenki tudta, hogy ez lehet az utolsó alkalom, hogy élőben hallhatják a művészt játszani. Lagzi Lajcsi ugyanis hamarosan börtönbe vonul, miután elítélték adócsalás miatt. A művész azonban nem adja fel, hiszen még mindig annyira szereti a zenét, hogy a börtönben is folytatni fogja azt.
Az utolsó koncertje után Lagzi Lajcsi ismét bebizonyította, hogy mennyire elkötelezett a zenéje iránt, és hogy milyen nagyszerű művész.

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés