Hirdetés

Fotó: Lakatos Márk / TikTok

A sylist szerint Majka és Azahriah is a színpadról gyalázzák a nőket.
Azahriah egyik koncertje után egy mobilvécé mellett létesített szexuális kapcsolatot egyik rajongójával, az aktusról pedig valakit videót készített.

Hirdetés
“Ha tisztán iszom, a 10/2-es gádzsit is megb*szom.” – mondta Azahriah.
Korábban Majka is beszállt, egy júliusi, marosvásárhelyi koncerten készült felvétel szerint azt mondta:
“Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz… Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a toitoi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a toitoi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a toitoi vécé mögé állhassak!”
Lakatos Márk másképpen látja ezt.

Hirdetés

„Majka papa jól bevédte Azahriah-t, úgyhogy már ketten gyalázzák a nőket a színpadról” – fogalmazott, majd hozzátette: önmagában az is gyalázatos, hogy Azahriah arról beszélt, hogy a 10/2-es, azaz számára értéktelen nőkkel is együtt van, ha sokat iszik.
„Gyakorlatilag azt mondja, hogy ő valami elképesztő alkoholos befolyásoltság alatt az élő is beledugja, ha úgy van Majkának ez nagyon tetszik és azt mondja, hogy szuper, ő ezért lett rapper, hogy ő is a toitoi mögött k*rjon. Sőt, még azt is elmondja, hogy mit kéne a lányos apukáknak csinálni, miszerint meg kéne nevelni a kislányaikat. Magyarul, hogyha ezt egy fiú csinálja, az vagány és menő, ha egy lány csinálja, akkor meg egy ordas ribanc? Majka, te erre neveled a két fiadat? És egyébként, ha már a ribancozásról beszélünk meg a nők tárgyiasításáról, akkor feleséged és gyermekeid édesanyja, Dundika vajon mit szól ehhez?” – mondta a stylist.

Forrás: rtl.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés