Hirdetés


Hétvégi kis történetem:
Szombaton éppen horgászversenyen voltam ( hol máshol ?) mikor megcsörrent a telefonom.Feleségem hívott, hogy azonnal induljak haza, mert a kicsi (1,5 éves) fejéből dől a vér és mentőt hívtak hozzá! Szerencsére utóbb kiderült a kórházban, hogy nincs nagy baj!

Hirdetés

Elindultam Törökbálintról, de a Balatoni forgalom miatt állt az autópálya….Gondoltam lesz ami lesz ijedten, óvatosan a leálló sávban hazamegyek.Szerencsére találkoztam két motoros rendőrrel akik éppen végeztek egy igazoltatással. Elmondtam nekik a sztorit remegő hangon.
KÉRDÉS NÉLKÜL felhúzták a kesztyűt és a bukót, már indultunk is rendőri kísérettel Érdre.Még ők kértek elnézést a lehajtónál, hogy nem tudnak tovább kísérni!Hazaérve szerencsére már ott volt a mentő, persze a gyerek tiszta vér….

Hirdetés
Egy perc múlva megérkezett a két rendőr is, hogy mostanra kapták meg az engedélyt, HÁTHA SEGÍTENI KELL MÉG VALAMIBEN!NAGYON NAGYON HÁLÁS VAGYOK A KÉT RENDŐRNEK A SEGÍTSÉGÉRT ÉS A MENTŐSÖKNEK A GYORS REAGÁLÁSÉRT!!!!
Sajnos az országunk arról híres, hogy szidják őket ok nélkül! ?Szerettem volna, ha mindenki megtudja milyen REMEK SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK vigyáznak ránk!KÖSZÖNÖM AZ EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN!!!!

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés