Hirdetés


Egy ismerős beszélt arról, hogy Berki Krisztián, az elhunyt izomceleb, egy házas üzletasszonnyal viszonyt folytatott. Berki Mazsi, Krisztián egykori felesége, nemrégiben megdöbbentő részleteket osztott meg férje, Berki Krisztián halálával kapcsolatban. Az édesanya a “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsorban több eddig ismeretlen információt is felfedett Krisztián elvesztéséről.

Hirdetés

Azt is elmesélte, hogy miközben szülte a közös kislányukat, Berki egy másik nőnek küldött épp fényképet magáról és a gyermekéről, majd találkozott is vele, miután világra jött Emma. – írja a Blikk.
– Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak – árulta el a műsorban Mazsi, aki hozzátette, ismeri a nőt, hiszen az egyik üzleti partnere volt. Most újabb részletekre derült fény, miszerint a szeretője is családos nő volt és feltételezhető, hogy a közös munka hozta őket közelebb egymáshoz. – olvasható a blikk.hu-n.

Hirdetés

– Már a kislányuk születése előtt is voltak hullámvölgyek, de a pokol csak azután szabadult el, hogy Emma a világra jött. A megcsalás csak egy gond volt a sok közül, de az is igaz, hogy a kapcsolatuk végére ez tette a pontot. Pont, mint Pamelánál… – fejtette ki a Ripostnak egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki még néhány részletet is elárult a titokzatos szeretőről.
“Egy ismertebb üzletasszonyról van szó, a vállalkozását több tízezren követik, és annak idején Berkiékkel is együttműködött. Azt nem tudom pontosan, hogy a románcuk mióta tartott, de az biztos, hogy munkakapcsolatból lett “szerelem”. A hölgy egyébként egy férjezett édesanya és Mazsit is jól ismerte. Sőt, külsőre is nagyon hasonlítottak, valószínűleg ez is megfogta Krisztiánt”
– egészítette ki az informátor a Blikknek.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés