Hirdetés


Nagy Alekosz teljesen átformálta a testét, és népes rajongótáborának, valamint megállás nélkül bosszankodó haragosainak most azt is elárulta, hogyan építette magára a sokkoló izomtömeget.

Hirdetés

Alekosz edzéstervét változtatás nélkül, szó szerint mutatjuk.
Alekosz edzésterve. Egy sikeres bodybuilder.
Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csakis így érhető el számottevő változás, látható eredmény.Kilenc hónapja az alábbiak szerint élek. Íme, az Alekoszi edzésterv!

Hirdetés

Felkelés: 11.00-kor. Zuhanyzás szappannal. Start. Szolárium. Edzőterem. Kínai étterem. Lidl. CBA. Majd hazaérkezés és a zuhanyzást követően néhány óra szieszta. Ezalatt Columbo.
Az edzés
– Csak fekpad kell! Más nem. A fekpad minden izmot megmozgat, ezért nincs szükség más fölösleges gépek igénybevételére. Miért töltenéd értelmetlenül az időd a teremben! A börtönben a tolvajok is fekpadon edzenek, mégis látványosan erősek. A sikeres és profi bodybuilder testfelépítésének szabványos alapjait, bűnözők fektették le. Börtön és fekpad = Bodybuilder.A Táplálkozás – Az vagy, amit megeszel. Tehát. Mellek edzése előtt, csirkemellett kell enni. A hát edzése előtt, farhátat kell enni. A comb edzése előtt, sertéscombot kell enni. Vádlizás előtt a helyes étel, természetesen marhalábszár. Ezt a primitív sportágat az egyszerűségének okán túlbonyolítani, nemkell. Ha a fenti leírásokat te is betartod és követed, úgy pár hónap elteltével, sikeres és profi bodybuilder lehetsz.
𝐌𝐞𝐫𝐭 𝐚𝐤𝐢𝐤 𝐨𝐥𝐲𝐚𝐧 𝐨𝐫𝐮̈𝐥𝐭𝐞𝐤, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐚𝐳𝐭 𝐡𝐢𝐬𝐳𝐢𝐤, 𝐦𝐞𝐠𝐯𝐚́𝐥𝐭𝐡𝐚𝐭𝐣𝐚́𝐤 𝐚 𝐯𝐢𝐥𝐚́𝐠𝐨𝐭, 𝐚𝐳𝐨𝐤 𝐦𝐞𝐠 𝐢𝐬 𝐭𝐞𝐬𝐳𝐢𝐤.
– írta posztjában a korábban a BRFK által is megfigyelt celeb.

Hirdetés

𝗔𝗟𝗘𝗞𝗢𝗦𝗭 𝗘𝗗𝗭𝗘́𝗦𝗧𝗘𝗥𝗩𝗘.
𝗘𝗚𝗬 𝗦𝗜𝗞𝗘𝗥𝗘𝗦 𝗕𝗢𝗗𝗬𝗕𝗨𝗜𝗟𝗗𝗘𝗥.
🦾❤️🦾
Az edzésnek és a táplálkozásnak összhangban kell lennie. Csak is így…

Posted by Nagy Alekosz on Tuesday, 9 August 2022

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés