Hirdetés


Bella Moore-Williams másfél éves volt, amikor egy rosszullét után megállapítottak nála egy olyan örökletes betegséget, ami 60000 újszülöttből csupán egynél jelentkezik…
Miután lábai alig mozogtak, és csak öntudatlanul mászkált a padlón órákon át, kórházba került, az intenzív osztályra. Miután kivizsgálták, az orvosok közölték a szülőkkel, hogy alig van remény.

Hirdetés

További hét nap múlva pedig már szomorúan azzal kellett a szülők elé állniuk, hogy gyakorlatilag nem maradt arra remény, hogy a kislány jobban legyen, és kérték a szülők beleegyezését, hogy lekapcsolhassák őt a gépekről. Mivel a szülők tudták, hogy már nincs tovább, könnyek között elbúcsúztak a kicsitől, és egy búcsúpuszit nyomtak a homlokára. Fel voltak készülve a legrosszabbra, és eltökélték magukat, hogy vele maradnak utolsó perceiben, és érzelmi támogatást nyújtanak a számára.

Hirdetés


Azonban pár perccel később gyakorlatilag csoda történt! A kislány sírt, és rugdosni kezdet. Nem adta fel a harcot, és pár hét múlva hazamehetett a kórházból! Ennél gyönyörűbb karácsonyi ajándékot még senkinek sem hozott a Jézuska!

Hirdetés

Neked mi a véleményed? Ne felejtsd el ⬇ megosztani ⬇ hogy a barátaid is elolvashassák!
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés