Hirdetés


Kis Grófónak és családjának már nem kell sokat várnia, hogy az új házukban hajthassák álomra a fejüket. A mulatóssztár egy hét múlva már Biatorbágyon él majd, amelyre már régóta vágyott. Még a bulibáró is nehezen talált megfelelő mesterembereket, ezért csúszott az építkezés majdnem egy évet.

Hirdetés

Már nem kell sokat várni
Kis Grófónak és családjának már nem kell sokat várnia, hogy az új házukban hajthassák álomra a fejüket. Az énekes lerántotta a leplet arról, mikor költöznek el Szolnokról. A mulatóssztár egy hét múlva már Biatorbágyon él majd, amelyre már régóta vágyott.

Hirdetés

Csúszott az építkezés
Mint elmondta, ő már tavaly nyáron is költözött volna, de az építkezés miatt csúszás történt. Hiába a fényűző élet, az énekes nem szeretne túl giccses otthont, sokkal inkább egy letisztult, minimalista stílusúra vágyik a családjával.

Nem talált megfelelő mestereket
Kozák László, ismertebb nevén Kis Grófo nemrég jelentette be: Szolnokról a budapesti agglomerációba, a budai oldalra, Biatorbágyra költözik a családjával. Egy darabig úgy volt, hogy jól halad az építkezés, aztán kiderült semmi sincs rendben, még a bulibáró sem talált megfelelő mestereket

Nem mindenki megbízható
„Már nem látok arra esélyt, hogy augusztusban be tudjunk költözni. Óriási szakemberhiány van, így bizonyos munkálatokhoz folyamatosan keresem a megfelelő embert. Tisztelet a kivételnek, de nem mindenki megbízható, még az sem, aki profi” – mondta akkor a zenész.

Hirdetés

Nem járt sikerrel
„Olyan is előfordult, hogy a közösségi oldalamon fordultam segítségért, de nem jártam sikerrel.” – kesergett a bulibáró.

Célegyees
„Most viszont már valóban a célegyenbe ért a költözés! Nagyon nagy az izgalom most a családban, főleg a gyerekek várják kíváncsian, hogy milyen lesz az új helyen. Igaz, hogy az eredeti tervek alapján már rég beköltöztünk volna, de előfordul, hogy vannak kisebb csúszások” – mondta most a Borsnak Kis Grófo, aki számos hazai sztár szomszédságába költözik Biatorbágy legszebb részén.

Hirdetés

Külön szoba, medence
„Természetesen mindhárom gyermekemnek külön szobája lesz, és az sem kizárt, hogy hamarosan egy medencében is csobbanunk majd” – tette hozzá.

Megviseli a változás
Az előadót egyébként kissé megviseli a változás, az, hogy el kell hagynia a szülővárosát. „Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, de a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van, nyárra pedig már tele a naptár” – árulta el a sztár.

„Vízkeresztség által is újjászületünk”
Kis Grófo a 30. születésnapját ünnepelte, amjd újabb jelentős esemény történt az életében: „megtérő ima után egy kis idővel eldöntöttük a feleségemmel, hogy vízkeresztség által is újjászületünk, ami meg is történt Németh Sándor Úr (lelkész) segítségével!” – jelentette be a Facebookon a sztár.

Kiemelt: Kis Grófo most már valóban Biatorbágyra költözhet a családjával. Fotó: archív
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés