Hirdetés

Lenin nem tud aludni, felkel, felöltözik és kimegy sétálni a Vörös térre. Világítás nincs, így az éjszakában csak az utolsó pillanatban veszi észre a vele szemben közeledő csontvázat. Ráköszön:
– Jó éjszakát csontvázpolgártárs! Kihez van szerencsém?
– Én vagyok Katalin cárnő.
– Hú, milyen szerencsém van! Találkozhattam a nagy államalapítóval! – tör ki örömében Lenin és megöleli a csontvázat. Elbeszélget vele egy ideig, majd heves vállveregetések és parola kíséretében érzékeny búcsút vesz társától. Élményekkel eltelve tér nyugovóra. Másnap éjszaka megint csak forgolódik az ágyában, így ismét sétára szánja el magát. A sötétben csak az utolsó pillanatban veszi észre a vele szemben közeledő csontvázat. Ráköszön:

Hirdetés


– Jó éjszakát csontváz polgártárs! Kihez van szerencsém?
– Én vagyok Kutuzov tábornok. – jön a válasz.
– Hú, mekkora szerencsém van megint! Találkozhattam a nagy Napóleon verő hadvezérrel! – tör ki örömében Lenin és megöleli a csontvázat. Elbeszélget vele egy ideig, majd heves vállveregetések és parola kíséretében érzékeny búcsút vesz társától. Élményekkel eltelve tér nyugovóra. Másnap éjszaka ismét csak forgolódik az ágyában, így új sétára szánja el magát. A sötétben csak az utolsó pillanatban veszi észre a vele szemben közeledő csontvázat. Ráköszön:
– Jó éjszakát csontváz polgártárs! Kihez van szerencsém?
– Csontváz az anyád kínja! Vasgyári munkás vagyok és most jövök az éjszakai műszakból!

Hirdetés
Categories: Viccek

Hirdetés