Hirdetés


Colubus – Ohio, egy 83 éves hölgy, Ruth Gregson érdekes bűncselekményt követett el. A macskáit arra tanította be, hogy értékes tárgyakat lopjanak.
A hölgynek több mint 65 macskája van, akiket arra nevelt, hogy a szomszédaitól és a környezetükben lévő házakból apró, értékes tárgyakat lopjanak. Több bejelentés is érkezett a rendőrségre, a lopások miatt. A rendőrök szkeptikusak voltak az üggyel kapcsolatosan, de megfigyelésbe kezdtek.
Ők maguk is meglepődtek, amikor azt látták, hogy a macskák csak úgy özönlene a néni házába, az apró tárgyakkal.
“Olyan volt, mint a Twist Olivér, csak itt nem gyerekek voltak a tolvajok, hanem a macskák. A megfigyelés során arra lettek figyelmesek, hogy 3 óra alatt tucatnyi tárgyat vittek a néninek a macskák.”
Számos áldozat arról számolt be, hogy a hölgy macskái az otthonukban jártak, miután apró, de értékes dolgok tűntek el, mint például evőeszközök, vagy ékszerek.

Hirdetés

A hölgynél 65 felnőtt macskát és 17 kölyökmacskát találtak. A rendőrök szerint több mint 5000 házból lophattak a macskák. Az asszony házában több mint 650 ezer dollár értékű ékszert és nemesfémet találtak, a sok csillogó, de értéktelen tárgy mellett.
A rendőrök azt nyilatkozták, bár meglepte őket az eset, de már találkoztak olyan üggyel, ahol a gazdik állatokat használtak lopási célokra. 2009-ben betanított majmok voltak a tolvajok, Texasban.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés