Hirdetés


Minden bizonnyal sokak számára még mindig hihetetlen, hogy Gesztesi Károly már három éve nincs köztünk. A népszerű színész hiánya számtalan rajongó számára okozott és okoz ma is fájdalmat, de kétségkívül legfájóbb azoknak, akik a legközelebb álltak hozzá. Az egyik közülük Liptai Claudia, aki egy nemrég adott interjú során mesélt a tragédia óta eltelt időről, és arról, hogy mennyire nehéz számára elfogadni Gesztesi Károly halálát.

Hirdetés

“Nem értem, hogy a fenébe nem kapott ő egy másik lehetőséget? Nem hiszem el, hogy nem fog azon az ajtón bejönni többet. Még mindig érzem az illatát, várom, hogy megszólaljon egy fotón…” – mondta el Liptai, szemében a könnyekkel, a Zshowtime című műsorban.
A színésznő a beszélgetés során azt is elmesélte, mennyire népszerű és szeretett volt Gesztesi, s hogy az ő temperamentuma ellenére sosem tudott sokáig haragudni rá.
De az interjú során egy sokkal meglepőbb történetre is fény derült. Claudia ugyanis elárulta, hogy nemrégiben lánya, Panka egy igen különleges levelet kapott. A levélben az állt, hogy a mesterséges intelligencia segítségével szeretnék visszahozni Gesztesi hangját az ötödik Shrek film számára.

Hirdetés

“Írtak a Pankának egy levelet, hogy hamarosan lesz az ötödik Shrek, és mit szólnánk hozzá, ha a mesterséges intelligencia segítségével Karcsi szólalna meg. Nem tudják elképzelni, hogy más legyen a hangja, és persze ez egy nagyon drága technológia is, de nem bánnák. Az első gondolatom először a nem volt, aztán Panka azt mondta, hogy mi lenne, ha mégis… De végül azt mondtam, hogy nem. Több szempontból sem. Egy az, hogy az nem ő, hanem egy robot. Karcsi enélkül is Shrek marad…” – mondta Claudia.
Az interjú során Liptai Claudia mélyen emberi, érzelmekkel teli oldalát láthattuk, ahogyan a fájdalom és az emlékezés között keresi a helyét az új technológiai fejlemények világában. A beszélgetés azt is megmutatta, hogy a gyász és az emlékezés milyen összetett és egyéni folyamat, amit mindenki másképp él meg.
A teljes interjút itt nézheti meg:

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés