Hirdetés


A reality sztár újabb merész tervvel állt elő.
A posztra rengeteg reakció érkezett ezért az egykori villalakó úgy érezte, ideje beszámolnia arról, hogy ezúttal milyen tervet forgat a fejében. A téma természetesen ezúttal sem más, mint a “csajozás”, ám Alekosz most kizárólag úgynevezett luxustinikkel szeretne ismerkedni, akikhez meglepően pontos leírást is adott.

Hirdetés

“Tegnap használtautó vásárlásához kértem tanácsot segítséget, amit nagyrészben, meg is kaptam. A legtöbben, hozzáteszem jogosan, arra voltak kíváncsiak, milyen célokra szeretném azt.
Nem, nem az igazit keresem! És hősszerelmes sem szeretnék lenni. Pusztán csak Luxustinédzserekkel szeretnék érintkezésbe kerülni. Ehhez Luxusautó kell. Kastély, Hermes mamusz, van!
A leány lehet lenéző-flegma, arrogáns vagy durcás. Vagy pedig cute! Tehát aranyos. Tulajdonképpen, mindegy. A nagy kebel nem kritérium, a fenék majd kompenzálja azt. Körtetini legyen!
Használtautót vásárolnék 7-10 millió forint között! Ki mit ajánl? Milyet érdemes venni? Karácsonyra énmár Luxustinédzserrel szeretnék lenni” – olvasható a Valóvilág 4 győztesének bejegyzésében.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés