Hirdetés


A börtönőrként dolgozó nő nem bírt magával és egy rabbal létesített sz*xuális kapcsolatot.
7 hónap börtönbüntetésre ítélték azt a kaliforniai nőt, aki rendszeresen sz*xelt az egyik rabbal, melynek érdekében még a gatyájába lyukat is vágott, hogy megkönnyítse a dolgot. A 26 éves Tina Gonzalez ráadásul olyannyira perverz volt, hogy több alkalommal is 11 másik rab előtt nyomta a showt a partnerével – írja a The New York Post.

Hirdetés

Az eset nem meglepő módon napvilágot látott, és többek között az is kiderült, hogy a fegyőr a légyott-partnerének pengéket és mobiltelefont is adott, emellett rendre figyelmeztette, hogy mikor mennek átkutatni a cellákat.
A volt főnöke a bíróságon elmondta, hogy már látott egy pár meglehetősen beteg dolgot, de ennyire elborult sztorival még nem találkozott, illetve azt is hozzátette, hogy a nő megszegte a korábban tett rendőri esküjét, illetve viselkedésével veszélyeztette a kollégáit.
Tina azonban nem bánta meg tettét, ugyanis az eset kiderülése után is fenntartotta a kapcsolatot az elítélttel, és tettét sem szégyelli: azóta is rendszeresen dicsekszik ismerősinek azzal, hogy mekkorákat szexelt a börtönben.

Forrás: noizz.hu
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés