Hirdetés


Tegnap bevásárolni indultam, amikor hirtelen rosszul lettem és összeestem! Majdnem 20 percet feküdtem a földön, amikor jött egy fiatalember és ezt tette velem! Szeretném ha eljutna hozzá az üzenetem! Osszátok!

Hirdetés

Szeretnénk egyik olvasónk Mária üzenetét közvetíteni felétek: A kórházi ágyról írom ezt a pár sort, ugyanis sajnálatos dolog történt ma velem! Először azt hittem csak egy rossz álom, amiből nem tudok felébredni!
Pedig nem az volt. A szombati nagy bevásárlásra indultam az Ady Endre úti Sparba gyalog, mert az van hozzánk a legközelebb. Úgy gondoltam egy kis séta nem árt ilyen szép napon. Nem messze az üzlettől, a buszmegálló előtt hirtelen rosszul lettem, nehézzé vált a levegő, elhomályosodott minden, erőtlenné váltam és összeestem! Hányingerem volt! Azt hittem itt a vég, most meghalok.

Hirdetés

Pár évvel ezelőtt már volt egy enyhe szívinfarktusom, arra gondoltam ez is az lesz. Nem teljesen voltam magamnál, kb 20 percet feküdhettem a földön, ezalatt többen is elmentek mellettem DE SENKI még csak meg sem kérdezte, hogy jól vagyok-e, mi bajom van, hogy érzem magam? Semmi! Viszont azt hallottam, ahogy részegnek titulálnak és egyéb jelzőkkel illetnek! Végül egy autós állt meg mellettem. Odajött megkérdezte mi a bajom. Mikor mondtam neki, hogy rosszul vagyok be akart vinni a kórházba de én azt kértem tőle, hogy haza vigyen inkább, mert a férjem otthon van azt szeretném ha velem lenne, majd ő bevisz a kórházba.
Beültetett az autójába és hazasietett velem. A párom hozott be a kórházba, ahol a vizsgálatok után megállapították, hogy infarktusom volt. Most már jobban vagyok. Viszont holnap reggel egy katéterezés vár rám. Azért szerettem volna veletek Ezt minél hamarabb megosztani, mert még a fiatalember nevét sem tudom, és a nagy ijedtségben, rohanásban még megköszönni sem tudtam neki azt, amit értem tett!

Hirdetés

Úgyhogy üzenném annak a “hősnek”, hogy sosem fogom elfelejteni neki azt amit értem tett és pár nap múlva, ha hazaengednek innen, szívesen látom az otthonomban egy kávéra vagy bármi másra! Ő már tudja hol lakom! 🙂 Szeretném személyesen is megköszönni neki és megölelni! Kérlek Titeket Osszátok, hátha eljut hozzá ez a pár sor! Köszönöm! Víghné Haller Mária Osszátok, hogy eljuthasson az üzenet, ehhez a névtelen hőshöz! Máriának pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés