Hirdetés


Ma hajnalban felketem hogy megyek dolgozni ,kinéztem az ablakomon és ezt a hatalmas fekete foltot láttam úszkálni a kerti medencében. Ha meglátod mi volt az, dobsz egy hátast!
Te hogyan védekezel a nagy kánikula ellen? Igen nehéz elviselni ezeket a plusz 30 fokokat, ha meg is ittuk a napi 2-3 liter vizet a szervezetünk így is megszenvedi ezt a nagy hőséget.

Hirdetés

Ha lehet minél több időt tartózkodjunk vízparton, vízben, árnyékban, hűs szobában.
Akinek van kerti medencéje, az igazán szerencsés ember. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy nem csak mi viseljük nehezen a nagy meleget.
Amikor kinézett a férfi az ablakon, valami furcsa fekete árnyékot látott a kerti medencéjükben. Kezdetben azt gondolta, hogy egy nagy fatörzs esett a vízbe, de aztán látta, hogy a fatörzse elkezdett mozogni.
Ekkor jött rá, hogy egy termeset szarvas álldogál a családi csobbanóban. Minden bizonnyal az állat kissé nehezen viselte a kánikulát, és egy vizes menedéket keresett.

Hirdetés

A legközelebbi hűsölési lehetőség pedig ez a medence volt.
Kezdetben kissé félénken álldogált a medencében, épp csak a lábait hűtötte, de, amikor rájött, hogy nem túl veszélyes ez a hely számára, akkor úszott is egy két medence hossznyit. Utána még álldogált egy keveset, és, mint aki jól végezte dolgát, átlépett a kerítésen, kecsesen lebaktatott a lépcsőn, és továbbállt.
A család közben az ablakból filmezte az egész jelenetet, nagyon meg voltak döbbenve a különleges látogatótól.

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés