Hirdetés


Ma reggel 7:30-kor volt a kislányom forgalmi vizsgája és olyan dolog történt vele, amit igazságtalannak és gusztustalannak tartok.
Időben érkezett a helyszínre, majd beült az oktatója mellé, aki tájékoztatta, hogy a környék leggörényebb vizsgabiztosa fogja vizsgáztatni, szóval kösse fel a gatyáját.

Hirdetés

Majd finoman megkérdezte tőle, hogy hozta a pénzt? A kislányom visszakérdezett, hogy mire gondol pontosan, ugyanis ő már mindent kifizetett neki, amit megbeszéltek. (Még azt a plusz 5 órát is, ami zsebbe ment a kedves oktatónak 6300Ft/óra áron. )
Válaszként azt adta a oktatója, hogy “hát a 30.000 Ft.-ot, amit oda kell adni a vizsgabiztosnak, hogy sikeresen átengedjen”.

Hirdetés

Ekkor már tudta a lányom, hogy baj lesz. Elmondta, hogy így is nagyon megterheli már a családot anyagilag ez az egész, az utolsó 10.000 Ft.-ot is a nagymamája pótolta ki a nyugdíjából és már egy vasat sem tudnak szánni a jogosítvány megszerzésére. Ekkor az oktató megvonta a vállát, kiszállt az autóból, váltott néhány szót a vizsgabiztossal, majd elkezdődött a vizsga, ami 5 percig sem tartott, mert egyből megbuktatta őt.
Elfogadhatatlannak és gyomorforgatónak tartom, hogy már itt is ez megy. Önök szerint ez normális dolog? Egy dolgot ígérhetek, ezt biztosan nem fogjuk annyiban hagyni. A NAV-nak természetesen már továbbítottam az oktató és a vizsgabiztos adatait, az eset még részletesebb leírásával.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés