Hirdetés

Meghívták a Ferrari (amelynek a Shell a főszponzora) Forma-1 csapatának egyik sztárpilótáját, Sebastian Vettelt az egyik magyarországi töltőállomásra, beszereltek néhány kamerát, illetve hoztak egy Forma-1-es autót is. A gyanútlan tankolókat azzal viccelték meg, hogy autójukat elvitték az állásról, és a helyükre tolták a versenyautót, és melléállították Vettelt.
Volt is nagy álmélkodás a sofőrök részéről, amikor nem találták a helyén autójukat – cserébe viszont lekezelhettek egy négyszeres világbajnokkal, és testközelből nézhették meg a Ferrari versenygépét. A videó november 6-án, pénteken jelent meg a Shell hivatalos Youtube-csatornáján. Arról egyelőre nincsenek információink, hogy melyik ügynökség segített az akció elkészítésében (hogy mennyire voltak beavatva az autósok, arról nem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni).
UPDATE: egy olvasónk a Facebookon azt írta, hogy a reklámban kizárólag a Fiat-Chrysler csoporthoz tartozó autók jelennek meg, ez természetesen erősen csökkenti a film valóságosságát.
A kampányt az F1 Ferrari Hírek Facebook-oldalán találtuk.
(forrás: Kreatív Online)

Hirdetés

Hirdetés
Categories: HírekHumoros

Hirdetés