Hirdetés

Fotó: Blikk/Zsolnai Péter


Mennyi lehet egy hazai sztár nyugdíja? Gondolsz 200-300 ezer forintra, esetleg milliós összegekre? Az igazság az, hogy 65 év felett a sztárok is általában egészen átlagos nyugdíjban részesülnek. Szerednyey Béla színész is meglepődött, miután elérte a nyugdíjkorhatárt és rájött, hogy ugyanazt a nyugdíjat kapja, mint bármely más vállalkozó.

Hirdetés

Nem tud megélni a nyugdíjából Szerednyey Béla
„Mint a legtöbb színész, a teátrum engem is arra kötelezett a kilencvenes években, hogy vállalkozó legyek, mert nem akarták utánunk fizetni a járulékokat. Emiatt az én nyugdíjam is minimális lesz, csak abból nem lehet tisztességesen megélni, ebből a szempontból is jól jön a munka. A pontos összeget és azt, hogy mikor kapom, még nem tudom” – magyarázta a Blikknek a színész, aki tippelni tudna az összegre, hisz a hasonló cipőben járó énekes-zenész, Bodnár Attila, a Hungária énekese, február elején mesélt arról, hogy mennyi pénzt kap havonta nyugdíjasként ő és felesége, Papp Rita, egyaránt.

Hirdetés

„Tudod mennyi nyugdíja van a Papp Ritának? Valami 60 ezer forint. Nekem meg, ha igaz, ugye mindig változtatgatják, olyan 120-130 ezer körül van. Hát abból nem lehet megélni” – idézte Bodnár szavait az ATV.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés