Hirdetés


Berki Mazsi életét teljesen felforgatta férje, Berki Krisztián halála. Mazsi azonban újra megtalálta a boldogságot, új szerelme Zoltán oldalán, akivel Székesfehérvárra költöztek.

Hirdetés

Mazsi ragyogóan érzi magát, és most, hogy rendeződött az élete, szívesen oszt meg tanácsokat azoknak a nőknek, akik még csak most kezdik az útjukat. Mazsi egy új videót osztott meg az Instagram oldalán, ahol egy társkereső alkalmazásról mesél, és arról, hogy mennyire lényeges az őszinteség az ismerkedés során. Mazsi ezen kívül még egy fontos tippet adott a követőinek:
“Véleményem szerint a nőknek nem szabad elengedniük magukat egy párkapcsolatban. Mert azzal megölik a tüzet. Tapasztalom, hogy ahogy telik az idő, hajlamosak a nők egyre kevesebbet foglalkozni magukkal.

Hirdetés

Nem mosnak olyan sűrűn hajat, nem sminkelnek annyit, kicsit elengedik magukat. Szerintem ez hatalmas hiba, de természetesen mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Újítani kell, pezsgésben kell tartanunk a kapcsolatunkat, hogy meglegyen az a láng! Így tudjuk életben tartani a szerelmet hosszútávon is. “

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés