Hirdetés


A TV2 Zsákbamacska című műsorában általában inkább a kabaréba illő hangulat dominál, de a péntek esti adás különlegesnek számított, mivel a műsorvezető, Majoros Péter, ismertebb nevén Majka, egy komolyabb témában is kifejezte magát.

Hirdetés

Az adás elején Majka a külsejéről beszélt, és arról, hogy milyennek tartotta fiatalon. A híresség őszintén vallott arról, hogy az első években nagyon fontos volt számára, hogy jól nézzen ki, és mindent megtett azért, hogy ezt elérje.
Majka elmondta, hogy a ValóVilág című valóságműsorban való részvételének köszönhetően még nagyobb hangsúlyt kapott a külső megjelenése, és azt érezte, hogy mindenképpen meg kell felelnie a szépségideálnak.
Azonban az évek során Majka rájött, hogy nem is annyira jóképű, mint az gondolta húszon évesen:

Hirdetés

„Viszonylag későn volt, én megmondom őszintén, hogy én olyan huszonéves koromban jöttem rá, hogy hát azért nem is vagyok olyan jóképű gyerek, mint gondoltam. Nekem kellett egy hosszabb távú felismerés. Fiatal voltam, azt gondoltam, de aztán találkoztam emberekkel, és rájöttem, hogy nem. Nagyon rosszul esett.
Azt hittem, ez az egyetlen hibám, de valójában rengeteg hibám van” – magyarázta a műsorvezető.
Majka beszélgetése egy fontos üzenetet is hordozott, miszerint a külső megjelenés fontossága nem szabad, hogy elfedje az ember belső értékeit. A belső tartalom, az értékrend, az empátia és az együttérzés sokkal fontosabb, mint a külső megjelenés, és ezekre kellene több figyelmet fordítanunk az életünk során.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés