Hirdetés


Majka, a magyar rap színtér egyik meghatározó alakja, nemrégiben szembesült a közösségi média felhasználóinak kritikájával. A rapper a jövő évre meghirdetett egy húszezer fős koncertet, amire gyorsan fogynak a jegyek. Ezt az örömteli hírt meg is osztotta rajongóival a közösségi médián keresztül.

Hirdetés

Azonban, számos kommentelő gyorsan összehasonlította Majka sikerét Azahriah-éval, a 22 éves, rendkívül népszerű előadóval, aki az elmúlt időszakban rendkívüli sikereket ért el: egyetlen este alatt megtöltötte a Puskás Stadiont, és ezt a bravúrt további két alkalommal is megismételte.

Hirdetés

Majka nem hagyta szó nélkül a kritikákat, és reagált a kommentelők megjegyzéseire. Ebben a videóban valószínűleg kifejezte véleményét a közösségi média hangulatáról, és beszélt saját terveiről, sikereiről. Ez a helyzet rávilágít arra, hogy mennyire élénk a verseny a magyar zenei piacon, és hogy a rajongók mennyire szenvedélyesen követik kedvenc előadóikat. Majka válasza fontos betekintést nyújt a művész gondolataiba és terveibe, miközben fenntartja a párbeszédet rajongóival.

Hirdetés

„Legenda vagy Majka, de Azariah nagyon-nagyon tehetséges, még az is lehet, hogy megelőz a sikerben, de remélem, hogy egyszer Majka feat Azariah dal lesz majd!” – írta az egyik kommentelő, amelyet már a korábbi ValóVilág szereplő sem hagyhatott szó nélkül.
„Volt itt egy-két komment, hogy eladtunk egy nap alatt 7 ezer jegyet vagy nem tudom, mennyit, és ez hol jön ahhoz, hogy Azahriah meg eladott egy nap alatt egy Puskás Arénát. De ez abnormális! Egyszerűen ez nem versenytárs, szóval most ő annyira nagy király, hogy ezzel nem is akarunk versenyezni! Nekünk egyébként ez rekord!” – fogalmazott a Tények stábjának Majka, aki ezzel hatalmas ezzel tiszteltet adott a pofátlanul fiatal pályatársának.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés