Hirdetés

Fotó: Blikk/ Pozsonyi Zita


Majka, az ismert rapper és előadóművész, nagy örömmel jelentette be Instagram-oldalán, hogy Ózd városa díszpolgári címmel tüntette ki őt. Ez a megtiszteltetés különleges elismerése Majka munkásságának és közösségi tevékenységének. A díszpolgári cím adományozása azt jelzi, hogy Majka tevékenységei és személyisége jelentős hatást gyakorolt a városra és annak lakóira.

Hirdetés

Majka meglepettségét és alázatát fejezte ki a bejelentésben, hangsúlyozva, hogy még nem is fogta fel teljesen, milyen jelentős elismerést kapott. Ez a megtiszteltetés nem csak a művészeti és szórakoztatóipari teljesítményének elismerése, hanem azt is mutatja, hogy Majka személye és tevékenysége pozitív hatást gyakorol környezetére és a közösségre.

Hirdetés

A díszpolgári cím adományozása Ózd városától egyértelmű jelzése annak, hogy Majka nem csupán az országos színtéren, hanem lokális szinten is meghatározó alak. Ez az elismerés nem csak Majka számára jelentős, hanem Ózd városa számára is, hiszen a díszpolgári cím olyan személyiségeknek adományozható, akik a város életében kiemelkedő szerepet vállalnak.
ÁHat ez a nap is eljött. Díszpolgár lettem Ózdon. Köszönöm a városnak, hogy felnevelt, kitanított, és a végén 21 év elteltével sem feledkezett meg rólam. Hálás vagyok! Sorsod Borsod! Ózd mindörökké”
– fogalmazott.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés