Hirdetés

Fotó: Instagram/Majka


Bár Majka és felesége, Majoros Hajni nem szeretné elkényeztetni két fiukat, de gondoskodni akarják jövőjükről. Ezért a gyerekeknek már most van saját lakásuk.
Majka őszintén beszélt arról, hogy milyen támogatást nyújt majd fiai számára, amikor felnőnek, és hogyan járul hozzá édesapaként az életük új fejezetéhez. A munka is szóba került, és elmondta, hogy már nem szeretne annyit dolgozni.

Hirdetés

Majka és párja, Majoros Hajni igyekeznek felelősségteljesen nevelni a gyerekeiket, és alaposan megbeszélik, mit kaphatnak meg Marián és Olivér, és mit nem. A rapper elismeri, hogy számára fontos a pénz és az anyagi biztonság, ezért időben gondoskodott gyermekei jövőjéről, hogy majd legyen hova elköltözniük.
“A gyerekeimnek nagyon régen elintéztem, hogy mindkettejüknek legyen egy lakása, kapnak egy autót, és majd beszállok, ha szeretnének társként vállalkozni valamit. De azt nem szeretném, hogy felépítek valami birodalmat, ami majd átszáll rájuk. Vagy hogy azzal szembesüljek fent, amikor lenézek – vagy lentről, amikor felnézek –, hogy olyanná váljanak, mint a környezetemben egy-két annyira jól élő csemete, akiknek mindenük megvolt, és akiknek gyakorlatilag fogalmuk sincs az értékről, az értékrendről” – ecsetelte a BIZness című podcastben, amit a Story szemlézett.

Hirdetés

Az édesapa szerencsésnek tartja magát, mert felesége is következetes ebben, és mivel kevesebbet van otthon, általában ő játssza a jó zsaru szerepét, míg Hajni a rosszat. Büszke fiai tisztelettudó és jómodorú viselkedésére, amikor valahova elmennek. Majka a munkájáról is beszélt…
“Az a baj, hogy az én szakmám, amiből jelenleg élek – és amiből nagyon jól élek – túlságosan kényessé teszi az életet. Az elmúlt húsz évben, amíg én eljutottam oda, hogy úgy élek, ahogy élek, rengeteget melóztam. És nem árulok zsákbamacskát, már nem akarok rengeteget melózni. Nincs kedvem hétfő reggel felkelni, napi tizenkét órát dolgozni” – hangsúlyozta, hozzátéve: az élet minden területén boldog akar lenni.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés