Hirdetés


Majka, hosszú és idegesítő tapasztalatokat élt át a marosvásárhelyi repülőtéren, amit dühös Instagram-videókban osztott meg rajongóival. A rapper és zenekara Marosvásárhelyen adott koncertet, de a hazaútjukon sorra akadtak problémák.

Hirdetés

Az előadóművész már a reptéren kiakadt: “A marosvásárhelyi reptér a legnagyobb kabaré a világon, b*szd meg! Egyetlenegy ilyen határőrfülke van, itt állunk egy órája egy sorban, két gép indul innen egyórás különbséggel” – fejezte ki dühét Majka egy videóban, melyet Instagram-sztorijában tett közzé.
Mindez még csak a kezdet volt, a nehézségek tovább folytatódtak. A gépre ugyan sikerült feljutniuk, de az indulás nem ment zökkenőmentesen. Majka egy másik videóban osztotta meg a frusztrációt: “Közölték, hogy még nem tudunk elindulni, meg kell várni a szerelőcsapatot, ugyanis leszállásnál madárral ütközött a gép. Ültünk 40 percet a gépen, majd szóltak, hogy Kolozsvárról jön a szerelőcsapat, az minimum 2 óra, de fél óra múlva tudunk csak leszállni.

Hirdetés

Úgyhogy most eltelt az a fél óra is, már rég otthon kéne lennünk, ehelyett itt vagyunk a marosvásárhelyi reptéren, ahol nincs szerelő. Ez hogy? Miért nincs itt egy szerelő, mennyire megnyugtató.” A videókból jól látszik, hogy a népszerű előadóművész igencsak felháborodott a helyzet miatt. Majka kritikája az egész repülőtéri rendszerre vonatkozik, ami szerinte kabaréba illő és nagyon frusztráló.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés