Hirdetés


Majka keményen reagált a Sztárboxban kihívott Curtisnek. Molnár Áron, az ózdi rapper, aki idén nyerte meg a sztárbox bajnokságot, felkérte Majkát egy mérkőzésre. Célja, hogy megküzdjön a 2004-ben megszerzett bajnoki övéért. Molnár, az idei győztes, az ő övét is kockáztatja ebben a mérkőzésben. A kihívásra reagálva Majka nem mutatott félelmet, és határozottan vállalta a küzdelmet.

Hirdetés

„Áron!! Az ég áldjon meg!!! Hát most ezt hogy??? – írta Majka. (…) Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod és igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff pufff, de sok akadályba ütközik, hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. (…) Persze lehetnék olyan is, aki felmarkolna egy zsák pénzt, sz..rna mindenre, és az első menetben hanyattvágja magát, de az nem én vagyok.”

Hirdetés

Egyértelmű, hogy Majka a pénzt felmarkoló versenyző említésével egykori barátjának, Curtisnek üzent, aki többször is kellemetlen helyzetbe hozta, amikor előzetes értesítés nélkül nem jelent meg közös fellépéseiken.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés