Hirdetés


Majka már 20 éve az ismert emberek között van, és sikeresen kilépett a valóságshow-sztárok sorából. A zenei és televíziós iparban is megállta a helyét, telt házas koncertek és nézettségi rekordok kötődnek a nevéhez. A magánéletében is boldog és őszintén kifejti politikai véleményét is. Tavaly a Forbes magazin legértékesebb celebek listájának élén végzett, de a sikereknek nem tulajdonít nagy jelentőséget.

Hirdetés

“Nem mondom, hogy hidegen hagy, de akkora jelentősége nincs számomra. Bár az tény, hogy ez a kutatásuk volt a legreprezentatívabb, úgyhogy az jó érzéssel tölt el, hogy ha alaposan utánamennek a dolgoknak, kiderül, hogy én vagyok a legértékesebb. Viszont túlzott jelentőséget nem tulajdonítok ennek a ténynek.”
Majka hihetetlen utat tett meg, hogy eljusson Ózdról, az Újváros téri lakótelepről a gyönyörű fóti családi házig, ahol fogadta az interjút. Ez valóban egy sikertörténet, ami csak keveseknek sikerül.

Hirdetés

“Gyerekkoromban nem voltunk szegények. Megéltünk, de tény, hogy nem éltünk jól. A környék, ahol felnőttem, semmiképp sem volt Ózd legrosszabb része, inkább úgy mondanám, hogy a keményen dolgozó munkáscsaládok gyűjtőhelye volt a lakótelep. Ma már csak az unokatestvéremék és a nagybátyámék élnek ott, illetve két gyerekkori barátom. Ők az egyetlenek, akik még Ózdon maradtak, de ritkán járok le, sokkal többet kellene.”
“Mindig azt gondoltam, hogy egy kapcsolat addig működik, amíg jó a kommunikáció és a szex. Főként egy olyan embernek fontos ez, mint én, aki alkotok, akinek szüksége van a szerelemre, bánatra, a tűzre. Nem szürkülhet el az életem ilyen téren. Hajninál viszont azt láttam, hogy minden része működik, és ez így van a mai napig is. Ezért is döntöttem úgy, hogy ha boldoggá teszem azzal, hogy elveszem feleségül, akkor megteszem. (…) Egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek; nem kockáztatok.
Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek!

Hirdetés


De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem. Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód” – nyilatkozta a Blikknek a rapper-műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy mit gondol a pénz szerepéről az életében.

Hirdetés

“A sikert könnyen megszokja az ember, ahogy a pénzt is és azt, hogy többet engedhetek meg magamnak, mint előtte. Már nem gondolkodom azon, hogy milyen jó, hogy ezt vagy azt megvehetem, viszont rájöttem arra, hogy gyakorlatilag semmit nem számít a pénz, csak arra jó, hogy rádöbbenj, az igazi boldogságnak semmi köze ahhoz, hogy mennyi pénz van a bankszámládon.
Persze, akinek nincs, az most felhördül, hogy könnyen beszélek így, hogy jól élek. De néha, amikor hazajövök és ránézek a szépen kivilágított házra, elgondolkodom azon, hogy az ózdi Latinka Sándor utca 16-ból hova jutottam” – tette hozzá Majka.

Forrás: Blikk
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés