Hirdetés


Majka elárulta, hogy közeli tervei közt nem szerepel se a zenélés, se a műsorvezetés. A következő évet teljesen másként képzeli el, mint a mögötte állókat, így hatalmas döntést kellett meghoznia, ami nemcsak a tévés szerepléseit, hanem zenekarát is nagyban érinti.
Majka a Story magazinnak adott interjújában mesélt arról, hogy most, hogy lassan vége ennek az évnek, milyen tervei vannak a következőt illetően. Sokak megdöbbenésére elárulta, hogy egy ideig biztosan nem láthatjuk őt a tévé képernyőjén 2022-ben. Azt is elárulta, hogy a következő évet minek szeretné szentelni. A magazin cikke megjelenése után a rapper pontosított a dolgokon.

Hirdetés

– Sokáig nem tudtam, mihez szeretnék kezdeni az életemben, azzal viszont mindig is tisztában voltam, hogy mit nem akarok csinálni. A lehetőségeket az élet hozza, arról viszont én döntök, hogy mire nem szeretnék időt pazarolni. Én például soha nem akartam vegetálni, olyan munkát végezni, ahol csak lébecolok, ami nem tesz boldoggá. Jó tudom, a kényszer nagy úr, és én is csináltam olyat, amihez nem volt kedvem. De az tény, hogy kamuból nem lehet karriert építeni – kezdte a lapnak a rapper.
Majka szerint a siker titka az önazonosság és az őszinteség. Most azonban úgy érzi, hogy itt az ideje learatni munkája gyümölcsét, így a következő évet a jól megérdemelt pihenéssel és a családjával szeretné tölteni.

Hirdetés
– A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot és most semmit sem akarok csinálni. Mindent kihúztam az életemből, a családommal szeretnék lenni és nyaralni, kártyázni, edzeni és élvezni a pihenést. Nem viszketek attól, ha nem vagyok reflektorfényben. A televíziós munkát is csupán egy bizonytalan helyzet miatt vállaltam el, nem tudtam, hogy milyen korlátozások lépnek érvénybe,
“de az biztos, hogy jövőre nem leszek képernyőn.”
Nem tudnak olyat kínálni, amit elvállalnék. A szabadságom a legfontosabb – szögezte le Majka.
Nem is olyan régen Curtis közösségi oldalán közölte rajongóival, hogy egy időre befejezi a zenélést és minden koncertjét lemondott ami még a évből hátra van. Ő a döntést azzal indokolta, hogy nemcsak lelkileg, de testileg is megterhelte az elmúlt év. Akkor az azonban nem derült ki, hogy mi lesz azokkal a koncertekkel, amelyeken Majkával közösen léptek volna fel.

Hirdetés
Majka reagált a hírekre
A megjelenő hírekről Majka is megszólalt. A Telexnek pontosította a dolgokat: a képernyőzésből valóban szeretne egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet tartani, de a koncertezéssel, zenéléssel nem áll le, januárban folytatja stábjával a közös munkát – mondta a lap megkeresésére a rapper.
“(…)A zenélést egy időre befejeztem, szeptember végén letettem a lantot és most semmit sem akarok csinálni.” – ez a mondat okozhatta a félreértést. A rapper tisztázta, a visszavonulást csak a képernyőre, műsorvezetésre értette, a fellépéseket ugyanis januárban folytatja csapatával.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés