Hirdetés


A “Beköltözve Hajdú Péterhez” című műsor legújabb epizódjában Majka felesége, Majoros Hajnalka, ismertebb nevén Dundika, vendégeskedett. A gyönyörű modellként és később playmate-ként ismert Hajnalka az ország előtt ismertette meg magát, és még Hugh Hefnerrel és a Playboy villa lányaival is bulizott együtt. Hajdú Péter most műsorában kérdezte őt, és a beszélgetés során számos szomorú téma is előkerült.

Hirdetés

Majoros Hajnalka elcsukló hangú vallomása
A műsorvezető a szépséget kérdezte a családjáról, a karrierjéről is. Remegő hangon mondta ezt Hajni:

Hirdetés

“Ez az apa-lánya családi kapcsolatunk, amiben mi benne voltunk, én erre úgy tekintek vissza, hogy kaptam ennyi sok rosszat, ott hagytuk, és ezt most már hagyjuk. Egyszerűen nincs még itt az az idő, hogy én tudnék erről beszélni tudjak.”

Majd a Playboy villában eltöltött idejéről is mesélt. Azt mondta, hogy hatalmas élmény volt, de ugyanakkor ijesztő is. Aztán ismét a családra terelődött a szó, akkor a hangja megbicsaklott és már nem tudta befejezni a mondatot:

“Az én anyai nagymamámmal iszonyatosan jó volt a kapcsolatunk. Csak hát ő nagyon súlyos, nagyon hosszú betegség után ment el. Én 13 évesen láttam őt… Ő az én anyukámnak a karjaiban… “

Hirdetés


Premier: Péntek 19.00 a Frizbi TV YouTube csatornán!

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés