Hirdetés


Majoros Hajnalka, Majka felesége, nemrégiben osztott meg részleteket a pár különleges nyaralásáról, amely a mesés Maldív-szigeteken zajlott. A vakáció, amely napsütéssel, koktélokkal és tengerparti lazítással ígérkezett, kezdetben nem a tervek szerint alakult, ami változtatásokra késztette őket.

Hirdetés

A pár eredetileg 10 napot tervezett eltölteni ebben a paradicsomi helyszínen, azonban az út első napjainak kihívásai miatt úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják tartózkodásukat. Így a tervezett 10 nap helyett 14 naposra nyúlt a nyaralásuk. Majoros Hajnalka vallomása szerint ezek a változások még inkább megerősítették kapcsolatukat, és lehetőséget adtak számukra, hogy még jobban élvezzék egymás társaságát a gyönyörű szigetcsoporton.

Hirdetés

Ez a forró vallomás betekintést enged Majka és felesége, Majoros Hajnalka szerelmi életébe, és megmutatja, hogyan képesek együtt átvészelni a váratlan helyzeteket, miközben erősítik kapcsolatukat egy olyan helyen, amely sokak számára a tökéletes romantikus menekülést jelenti.
„Több oka is volt annak, hogy tovább maradtunk. Elsősorban az, hogy hiába a január a legszárazabb hónap a Maldív-szigeteken, az első napokon nagyon sok eső esett. Igaz, 28 fok volt, úgyhogy nem panaszkodtunk, és szerencsére nem egész álló nap esett az eső, de azért az az igazi, ha nem sok felhő van az égen” – mondta a sztáranyuka a hot! magazinnak.

Hirdetés

Ám nem ez volt az egyetlen ok, amiért tovább maradtak. Hajnalka egy vírust is összeszedett, ami pár napra ágyhoz kötötte.

„Elkaptam valamilyen vírust, ami hat napra kiütött. Az időjárás viszont udvariasan megvárt, ugyanis onnantól kezdve lett igazán jó idő, hogy jobban lettem. Ezért találta ki Peti (Majka), hogy hosszabbítsuk meg a nyaralást” – árulta el Hajni, aki egy kicsit együtt is romantikázhatott párjával.

„A gyerekeim már elég nagyok ahhoz, hogy menjenek a társaságukkal összevissza, így arra is volt lehetőségünk Petivel, hogy kettesben legyünk. Persze mindig bejelentkeztek a fiúk, és elmondták, hogy éppen hova mennek. Nagyjából harmincan voltunk, esténként szinte mindig együtt volt a csapat. Amikor ilyen sokan vagyunk, Peti nagyon szeret egy olyan játékkal játszani, amikor ki kell találnunk, hogy ki a gyilkos a csapatból” – árulta el férje furcsa szokását a sztáranyuka.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés