Hirdetés

Fotó: Blikk/ Grnák László


Majoros Hajni, aki a közvélemény számára főként Majka párjaként vált ismertté, egy tökéletes példája annak, hogy az emberek életútja gyakran szövevényes és váratlan fordulatokkal teli. Miközben ma már sokan Majka boldog házastársaként és családanyaként ismerik, Hajni múltja számos izgalmas és kevésbé ismert epizódot rejt.

Hirdetés

Dundika már gyerekkorában rendkívül intenzív érdeklődést mutatott tanúsított a modellkedés során – tanulmányait is ez irányban, modelliskolában végezte. A modelliskola mellett Dundika a művészetek terén is igyekezett jártasságot szeretne, 6 évig járt jazz-balettozni, ami egy igazán különleges táncműfaj, ami nagy hangsúlyt fektet az meglévő lépéseszköztárból építkező improvizációra. A tánckarriernek azonban ígéretesebbnek tűnt a modell-karrier, amit a művésznő a Playboy férfimagazin címlapján való szerepléssel koronázott meg, 2005-ben az év playmatejévé választották – írja a Promotions.

Hirdetés

Egy évvel a Playboy címlap után ismerkedett meg Majkával 2006-ban
A közönség szeme előtt zajlott élete egy fontos mozzanata volt az a pont, amikor Bom Chicka Wah Wah című számához készült videóklip forgatásán találkozott Majkával. Ebben az időszakban még egy másik férfi felesége volt, és azon az évben hagyta abba a modellkedést is, amikor a nagyközönség Majoros Hajnalkaként kezdte megismerni. A modell és műsorvezető életének egy másik érdekfeszítő részlete, hogy kapcsolatot ápolt a Playboy-imperium alapítójával, Hugh Hefnerrel. Hajni a Playboy-villa falai között is járt, ahol Pamela Anderson egykori szobája különösen megfogta a fantáziáját, a rózsaszín berendezés és a hatalmas ágy miatt. Ennek ellenére, Hajni igyekezett kerülni a feltűnést és a kevésbé kívánatos közeledéseket, például úgy, hogy 20 évesnek hazudta magát, hogy ne kelljen részt vennie Hefner híres partijain. Majoros Hajni élete és múltja sokszínűsége meglepetéseket rejt, és emlékeztet minket arra, hogy az emberek múltja gyakran sokkal többet tartogat, mint amit a felszín alapján sejtenénk.

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés