Hirdetés


A Széchenyi István Egyetemen a Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban, valamint a Külső Kollégiumban átadták az ország első pizzaautomatáit.

Hirdetés

A Széchenyi István Egyetem idén februárban adta át az európai uniós támogatásból felújított Bridge Hallgatói és Oktatói Klubot. A győri campus tőszomszédságában, a Mosoni-Duna partján található létesítmény az elmúlt hónapokban újra rendkívül népszerűvé vált, nagyon sokan látogatták a koncerteket, a SZEN rendezvényeit, és minden bizonnyal a nyári Bridge Garden is rengeteg érdeklődőt vonz majd többek között a Bagossy Brothers Company, a Carson Coma vagy ByeAlex fellépésének köszönhetően. Bakk-Tóth Anikó, a Get&Go Pizza Kft. projektvezetője szerint éppen a helyszín közkedveltsége indokolta, hogy itt állítsák üzembe hazánk első pizzaautomatáját. Azóta pedig már a második berendezés is működik az egyetem győri, Mészáros Lőrinc utcai Külső Kollégiumában.

Hirdetés

„A gépek a hét minden napján, nulla–huszonnégy órában működnek, azaz például egy buliban akár éjjel is gyorsan tud meleg ételt venni, aki megéhezik” – mondta a szakember.
A francia gyártmányú berendezés egyszerű elven működik. A berendezés hátsó részében egy hűtőrendszer van, itt raktározza az előresütött pizzákat. Amikor valaki kiválasztja, hogy milyen pizzát szeretne a gép előhozza a megfelelő, kiveszi a dobozából és fokon perc alatt készre süti. Ez után visszahelyezi a kész pizzát a dobozába és kiadja a vásárlónak.
A fizetés csak bankkártyával lehetséges és jelenleg margherita, prosciutto, diablo és magyaros ízesítések érhetők el.

Forrás: www.uni.sze.hu
Fotó: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés