Hirdetés


Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatának kezdete igazi romantikus történetet idéz. Mindketten egy előző kapcsolatból érkezve találkoztak a “Dancing with the Stars” műsor forgatásán, ahol táncpartnerként kezdődött köztük a szerelem. Bár a kommentelők és a zsűri szerint Gábor nem tartozott a legjobb táncosok közé, szorgalmával és elszántságával pótolta technikai hiányosságait. Anna szerint Gábor táncban mutatott teljesítményét csupán a kishitűsége gátolta, amelynek leküzdése időbe tellett.

Hirdetés

“Jó képességei vannak a tánchoz. És még csak azzal sem kellett küzdeni, hogy fizikailag formába lendüljön. Nála az volt a nehézség, hogy egyáltalán nem hitt magában. Ahogy jöttek a visszajelzések, és egyre tovább jutottunk, kezdte elhinni, de már nagyon vége felé” – vallotta be Anna Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorában.

Hirdetés

A TV2 műsor már hónapok óta véget ért. A pár azóta is együtt van, és már rendszert is vittek az életükbe, amihez eleinte nem volt könnyű hozzászokniuk.
“Ő most sokat forgat, én januártól visszaálltam, kezdődtek a tanfolyamaim, amelyek egész napos elfoglaltságot jelentenek. Teljesen normális életet élünk, csak este találkozunk. Már nem vagyunk annyit együtt, mint a műsor alatt, ezt amúgy meg kellett szokni. Eleinte nagyon furcsa érzés volt, már amikor két órára is külön mentünk. De minden a helyére került, mert ez a valóság” – mondta a profi táncos.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés