Hirdetés


Nádas György humorista az utóbbi időben már olyan komoly súlyproblémákkal küzdött, amik rámentek az egészségére. Nem volt mit tenni, muszáj volt fogyni. Így az egészséges életmód mellett tette le a voksát, amiben segítette, hogy imád főzni. Sőt! Korábban még egy szakácskönyve is megjelent, így egyenes útja volt az egészséges fogyasztó finomságokig.

Hirdetés

Így fogyott le Nádas György
A Tények Plusz stábjának nyílt meg a humorista, aki érdekes dolgokat tárt fel a múltjából. Elárulta, hogy ő sokáig egy válogatós és vékony “budai gyerek” volt, de aztán bekerült kollégiumba. Ott nem volt lehetősége a válogatásra, mindent megevett, a kilók pedig szépen lassan elkezdtek felfelé kúszni. Sokáig nem tett ez ellen semmit, most már viszont 27 kilóval mutat kevesebbet a mérleg. Erre pedig nagyon büszke.

Hirdetés

Hogy mi a titka?
Nos, az, hogy sokkal kisebb adagokat eszik, mint korábban. Lemondott a cukros üdítőkről, és csak vizet iszik, de van még valami, ami helyretette az anyagcseréjét:
“Nem vagyok egy tablettaszedegető, szóval rendesen utána néztem, hogy ezek valóban gyógynövény kivonatok. Van benne olyan, ami májvédő, ez a méregtelenítéshez kell, van benne egy cukorgyilkosnak nevezett dolog, amivel majdnem egy évig nem ettem semmiféle édességet, mert nem is kívántam.”

Hirdetés

A Szilvafajból készült serkentőről még ezt mondta Nádas György:
“Ez egy úgynevezett bélseprű, ettől az anyagcserém tökéletesen helyreállt és rendbe jött.”

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés