Hirdetés


Márton, a rágcsálóügyi főmunkatárs – Fotó: Hüvösi Csaba – nool.hu
A világuralomra törő cirmosok közül, egy új szőrős hivatalnok tette be a mancsát a politikába. Igaz ugyan, hogy csak a helyi ügyekbe, de ha elég ügyes – mint alszkai kollégája – akár a polgármesterségig is eljuthat.
A bajszos bajkeverőktől amúgy sem áll távoli a hivatali munka, az angoloknál, már az 1500-as évek óta vannak egérügyekkel foglalkozó cirmosok, bár csak kevesen jutnak el a hivatalos miniszterelnökségi főegerész címig. Nem is szólva az Ermitázs macskáiról, akik 300 éve őrzik az orosz kultúrát.
Ehhez a méltán híres csapathoz csatlakozott most az új bajszos hivatalnok. Diósjenő közösségi oldalán pár napja bukkant fel a poszt, mely bemutatja a Polgármesteri Hivatal Rágcsálóügyi Főmunkatársát, Mártont.

Hirdetés


“Ő Márton, a Polgármesteri Hivatal kedves, mentett cicája. 24 órás szolgálatban van, ezért természetes, hogy ő is megkapta a hivatal munkatársainak kijáró névtáblát” – írja a bejegyzés, ami azóta hatalmas népszerűségnek örvend a Facebookon.
Az új egérügyi munkatársat a NOOL.HU szerkesztősége is meglátogatta és azóta sorban születnek a beszámolók a cirmos hivatlanokról.
A hivatal később hozzátette: “Marci a cica meghozta mára az országos hírnevet Diósjenő számára. Nem is gondoltuk volna, hogy a kis vicces hír ekkorát “megy” a mai napon. Pár óra alatt 1500-an lájkolták és 1100-an osztották tovább, így a facebook statisztikája szerint 177 000 emberhez jutott el a bejegyzés”.
Ezen tulajdonképpen nincs is mit csodálkozni, a főegerészi munkakör méltán az egyik legnépszerűbb hivatali poszt a világon.

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés