Hirdetés

Fotó: Blikk


Már 11 éve, hogy elment a Republic énekese, Cipő halála óta óriási űr tátong a magyar zenerajongók szívében. Idő előtt ment el Bódi László, aki idén május 3-án lenne 59 éves. Halálát a mai napig nem tudta feldolgozni testvére, Marica és édesanyja – írja a Bors.

Hirdetés

Marica megrázó beismeréssel szólalt meg testvéréről, Cipőről, akinek halálát még mindig mély fájdalommal él meg. A zenész emlékét barátai és zenésztársai ápolják, de a húga számára a legnehezebb teher, hogy nem volt lehetősége búcsút inteni neki. Az elbúcsúzás hiánya mély nyomot hagyott Maricában, és a gyász feldolgozása továbbra is komoly kihívás számára.

Hirdetés

“Nagyon boldoggá tesz, hogy a rajongók sem felejtik el Lacit. Akárhányszor járunk a sírjánál, mindig van ott friss virág vagy mécses. Volt olyan is, hogy találkoztunk Cipő egy-egy rajongójával. Óriási tragédia a testvérem elvesztése, és nagy vigasz nekünk, hogy még mindig ennyien emlékeznek rá, szeretik őt” – fogalmazott a Star magazinnak Marica, majd hozzátette:
“Sajnálom, hogy nem tudtam elbúcsúzni “”Lacitól””. Ott álltam az ágyánál, és könyörögtem neki, hogy térjen magához. Édesanyámmal egyszerűen képtelenek vagyunk feldolgozni az elvesztését.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés