Hirdetés


A Deák téren történt brutális késelés híre az ország számos pontján megdöbbentést keltett. A tragikus hírről a fiú édesanyja számolt be, aki fájdalmasan emlékszik vissza arra az éjszakára, amikor fiát megkéselték. Az eset tettese, K. Zsolt jelenleg letartóztatásban van, azonban sem ő, sem családja nem kért bocsánatot a fiú halála miatt.

Hirdetés

A Bors hírportál számolt be arról, hogy Martin, a vasárnap hajnalban megkéselt 18 éves fiú belehalt sérüléseibe. Az ifjú férfi egy négytagú társasággal indult el szórakozni múlt szombat éjszaka, és bár korábban nem igazán fogyasztott alkoholt, azon az estén szolidan szórakoztak, és jól érezték magukat.
Hajnali kettőkor már hazafelé tartottak, amikor szóváltásba keveredtek egy bandával. A vitát végül K. Zsolt, szintén 18 éves fiú zárta, aki előkapott egy kést, majd fejen szúrta Martint. Az ifjú azonnal a földre esett, míg unokatestvére megpróbálta ellátni a sérüléseit a mentők érkezéséig. K. Zsolt azonban elmenekült a helyszínről.

Hirdetés

A késelőt végül fél nappal később találták meg otthonában az egyenruhások, Martint pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Bár két napig lélegeztetőgépen tartották, állapota hirtelen javulni kezdett, és képes volt önállóan lélegezni.
Azonban az orvosok szomorú bejelentést tettek Martin családjának: a fiúnak mindössze 1 százalékos esélye van a felépülésre. A család érthető módon nem akart felkészülni a legrosszabbra, ám péntek délben a Facebookon feketére cserélték profilképüket, Kitti, a fiú édesanyja pedig bejelentette a tragikus hírt: “Kedves rokonok, ismerősök, Martin fiam itt hagyott minket.”
Az esetet követően a késelő családja nem vette fel a kapcsolatot Martin családjával, nem kérdezte meg, hogy miben segíthetnek, és nem

Borítókép: illusztráció
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés