Hirdetés


Gálvölgyi János idősebbik lánya, Eszter a kisfiai kálváriájáról beszélt, ugyanis kiderült, hogy a gyermek vesetranszplantáción esett át még 10 éves korában.

Hirdetés

Rosszul lett
Mint ismert a Gálvölgyi családnak néhány hónappal ezelőtt kellett drámai perceket átélnie, a színművész ugyanis rosszul lett a 2. kerületi otthonukban, a lányai pedig hiába hívtak hozzá mentőt, az egységek nem érkeztek meg hozzá időben, így ők maguk vitték be a kórházba az édesapjukat.

Elismerték a mentők
A mentők később elismerték a hibájukat, a színész pedig szerencsére hamar felépült az eset után, azóta már színpadra is állt. A vizsgálatok megállapították, hogy nem volt semmiféle társbetegsége, minden bizonnyal ez is hozzájárult ahhoz, hogy gyorsan meggyógyult.

Hirdetés

Megszólalt az állapotáról
Gálvölgyi János egyébként júliusban beszélt az állapotáról, akkor a Blikknek azt mondta: „Minden rendben van, nem is szeretnék már foglalkozni azzal, ami volt. Élvezem a nyarat, hamarosan pihenni megyünk a feleségemmel”- mesélte, továbbá hozzátette: sokat segít neki az, hogy újra tud dolgozni.

Köszönet
„Szerencsére a színpadot sem kell nélkülöznöm, jól vagyok, és köszönöm mindenkinek, aki gondol rám és aggódik értem – mondta akkor.

Mélyaltatásban volt
Gálvölgyi Jánosért egyébként rengetegen aggódtak, miután kiderült, hogy légzési problémák miatt kórházba került, ahol aztán mélyaltatásban tartották. A színészt ráadásul a lányai vitték be a kórházba, ugyanis hiába hívtak neki mentőt az nem érkezett meg.

Hirdetés

Máskor is kellett aggódni
A családban azonban nem ez az első, hogy egy családtagért kellett aggódni, ugyanis színművész idősebbik lányának, Eszternek a fia vesetranszplantáción esett át, amikor 10 éves volt.

Beteg volt a gyerek veséje
Az édesanya a Best magazinnak beszélt a történtekről, elmondta, a fia veséje már a születése óta beteg volt. „Gyógyszereket kapott, tudtuk, hogy előbb-utóbb új vesére lesz szüksége. Amikor megtörtént a transzplantáció, tízéves volt, előtte hihetetlen elutasító volt, azt mondta, halottól ő nem akar semmilyen szervet. Amikor kiderült, hogy az édesapja lesz a donor, akkor azt elfogadta” – magyarázt Eszter.

Kétszer ünnepli a születésnapját
Eszter arról is beszélt, hogy a beavatkozás óta kétszer is ünneplik Simon születésnapját. „Először én, másodjára az édesapja adott életet a fiunknak, ezért is ünneplünk két szülinapot. Simon teljesen jól van, egyetemista, programtervező informatikát tanul, és bár élete végéig kell szednie gyógyszereket, szerencsére nincs betegségtudata”.

Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: YouTube
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés