Hirdetés


Berki Krisztián halálának második évfordulóján Mayer Júlia, Krisztián édesanyja beszélt a Mokkában arról, hogy hogyan éli meg a tragédiát és milyen kapcsolatot ápol unokáival. Elmondása szerint még mindig nem tudja feldolgozni fia elvesztését, és azt is hozzátette, hogy szerinte az idő nem gyógyítja be a sebeket.

Hirdetés

“Nekem is azt mondták, hogy idővel könnyebb lesz, de nem az. Sőt! Egyre jobban hiányzik. Sokszor leülök a kertben, és nézem a kaput, várom, hogy jöjjön és nevessen. Hiányzik a nevetése.” – közölte, majd a tragédia előtti napra is visszaemlékezett, amikor is videón még beszélgettek előtte:

Hirdetés

“Még előtte való nap beszéltem vele, megkérdeztem, hogy jól van-e, nincs-e bármilyen problémája? Videón hívott vissza, azt mondta, nincs semmi baj, minden a legnagyobb rendben van, majd jön.”
De sajnos már nem érkezett meg. Júliát annyira kísértik a történtek, hogy hiába nyugdíjas, azon gondolkozik, hogy visszamenjen dolgozni, hogy elterelje a gondolatait.

Hirdetés

“Ha éjjel felébredek, akkor is eszembe jut. Nem könnyű, egyáltalán.”
Júlia Krisztián gyermekei kapcsán elmesélte, attól félt, hogy fia halálát követően nem látja többet az unokáit, mivel akkor nem volt jóban a két kislány két édesanyjával. Kapcsolatukat azonban sikerült rendbe tenni, nemrég volt nála a két kislány. Ennek kapcsán pedig elárulta Krisztián elsőszülöttje különös módon ragaszkodik elhunyt édesapjához. Ő így dolgozza fel, így próbál gyászolni és emlékezni.
“Nati olyan parfümöt és tusfürdőt használ, mint amilyet az édesapja.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés