Hirdetés


Berki Mazsinak szinte alig telik el úgy nap, hogy ne szúrná valakinek a szemét a boldogsága. Közösségi oldalán vagy más fórumokon gyakran kap hideget-meleget, és emlékeztetik élete eddigi legnagyobb tragédiájára. Bár boldog, szerelmes és kiegyensúlyozott életet él, Berki Krisztián szinte mindig eszébe jut. Akár az edzőteremben, akár más eseményen van, mindenhol volt férjével kapcsolatban kérdezik.

Hirdetés

Nincs egy nyugodt pillanatuk
Májusban volt két éve, hogy a médiaceleb váratlanul elhunyt. Tíz hónapra rá Mazsi megismerkedett Zoltánnal, és hamar egymásba szerettek. Az üzletember munkája miatt sokat utazik, Mazsi pedig, amikor csak tudja, elkíséri őt. Párja, civil, és állítólag őt is zavarja, hogy bármerre járnak, nincs egy nyugodt pillanatuk itthon, mindenki megbámulja őket és összesúgnak a hátuk mögött. Ezt egyre nehezebben élik meg, és Mazsi félti a kapcsolatát.

Hirdetés

Tisztában van vele, hogy Berkiért rengeteg nő rajongott
Mazsi tudja, hogy Berkiért sokan rajongtak, és még az sem érdekelte őket, hogy megnősült. Sokan felajánlkoztak neki, és sokan még mindig mélyen gyászolják. Gyakran emlékeznek rá, és a kisgyermekes anyukát támadják, mert szerintük hamar túllépett ezen a tragédián. Vannak, akik igazat adnak neki, hiszen a kislánya miatt is gyorsan össze kellett szednie magát lelkileg és anyagilag is. Mazsi rendben van már lelkileg, de elege van abból, hogy beszólogatnak neki, és nem szeretne magyarázkodni.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés