Hirdetés


Berki Mazsi, aki Berki Krisztián tragikus halála óta kereste útját a személyes gyógyulás és a boldogság felé, nemrégiben egy jelentős lépést tett ezen útján. Körülbelül egy évvel ezelőtt kezdődött kapcsolata egy üzletemberrel, amelyet eddig szigorúan a nyilvánosság szeme elől rejtve tartott. A pár kapcsolatát eddig csak ritka és kivételes esetekben osztották meg a nagyobb közönséggel, mely a magánéletük védelmének fontos részét képezte.

Hirdetés

“Egy kép amit még nem mutattam senkinek. Az első közös képünk” – osztotta meg Mazsi, majd hozzátette:“Ő az én Valentinom”

Hirdetés

Azonban a szerelem ünnepén, Valentin-napon, Mazsi egy bátor lépéssel fordult a nyilvánosság felé: megosztották az első közös fotójukat a közösségi médiában. Ez a gesztus nemcsak a szerelmük nyílt vállalását jelenti, hanem azt is, hogy Mazsi készen áll egy új fejezet megnyitására életében.
A fotót IDE kattintva tudod megnézni.
Tavaly májusban vállalta fel először, hogy Berki Krisztián halála után újra szerelmes, aki azóta is óvatosan, de határozottan halad előre az új kapcsolat építésében. Az, hogy mostantól nyíltabban vállalják egymást, jelentős mérföldkövet jelent Mazsi számára, aki mindig is nagy hangsúlyt fektetett a szerettei védelmére és a magánélete tiszteletben tartására.

Hirdetés

Ez a lépés nem csak Berki Mazsi életében hoz újdonságot, hanem rajongói számára is, akik támogatásukkal és szeretetükkel végigkísérték őt a nehéz időszakokon. A közösen megosztott kép így nem csak a szerelmi kapcsolat nyilvános elismerése, hanem egyfajta köszönetnyilvánítás is a támogatásért, amit Mazsi a rajongóitól kapott.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés