Hirdetés


Medveczky Ilona, a neves táncművész, akit sokan a színpadon és a képernyőn is megismertek, meglepő döntést hozott: 1,5 milliárd forintért eladásra kínálja budapesti luxusvilláját a XII. kerület Mártonhegyén. Sokakat meglepett a hír, hiszen a művésznő korábban kijelentette, sosem adná el otthonát, ahol évek óta él szeretett kutyáival.

Hirdetés

A Metropol szúrta ki az ingatlanportálon a hirdetést, ahol a villáról elismerő szavakkal írnak: “Az épület első emeletéről lélegzetelállító panoráma nyílik Váctól egészen Százhalombattáig. A 1744 négyzetméteres telek kiváló fejlesztési lehetőségekkel rendelkezik, akár több luxuslakás vagy egy modern minimál villa is létrehozható rajta. Az épület egykor Gróf Károlyi tulajdona volt” – áll a hirdetésben.

Hirdetés

Az utóbbi időben Medveczky Ilona életében történtek változások, amelyek közrejátszhattak ebben a döntésben. Nemrégiben arról számolt be, hogy a pandémia alatt sokat csalódott barátaiban, melynek eredményeképpen a sokadszorra megírt végrendeletét is széttépte. Kijelentette, mostanra már „egy kezén meg tudja számolni” azokat az embereket, akikkel még hajlandó telefonon beszélni. Egyelőre nem tudni, hogy a döntés mögött pontosan milyen indokok állnak, de a művésznő hirtelen és meglepő lépése bizonyosan további találgatásokat és spekulációkat vált majd ki.

Fotó: Hot! magazin

Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés