Hirdetés


A közismert énekesnő, Tóth Gabi élete nem mindig könnyű a nyilvánosság előtt, de mint ő maga is megjegyezte, a szerelemért érdemes minden nehézséget vállalni. Gabi párja, Papp Máté Bence, a Fricska együttes tehetséges tagjaként ismert, azonban kevesen tudják, hogy Máté nem csupán egy tehetséges táncos, hanem egy budapesti intézményben, egy gimnáziumban, általános iskolában és diákotthonban tanárként is tevékenykedik, ahol néptáncot oktat.

Hirdetés

A Bors által nyújtott információ szerint Máté már 2014 óta tanít ebben a neves intézményben, és aktívan részt vesz a diákoknak szervezett programokban. Különösen népszerű a tanár úr a diákok körében, amit például a szalagavató bálon bemutatott hagyományos tanártánc is bizonyít. Az említett eseményen Tóth Gabi is részt vett, ahol az after partyn a diákokkal együtt bulizott. A lap olvasója szerint Gabi és Máté közötti összhang tökéletes volt, ami még inkább hozzájárul a pár népszerűségéhez a közönség körében.

Hirdetés

Ez a cikk nem csak egy szerelmi történetet mesél el, hanem egy sokoldalú, tehetséges emberről is, aki a tánc mellett az oktatás terén is maradandót alkot. Máté példája mutatja, hogy a művészet és az oktatás tökéletes összhangban állhatnak, és mindkettő hozzájárulhat egy személy teljes kibontakozásához.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés