Hirdetés


Krausz Gábor most először nyilatkozott a válásáról, és a beszélgetés során érintette a viszonyát Mikes Annához is. Hosszú hónapokig tartó csend után döntött úgy, hogy megosztja érzéseit a nyilvánossággal arról, hogyan zárult le a házassága Tóth Gabival, aki a Fricska táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével lépett kapcsolatba. Mostanra azonban Krausz Gábor testileg és lelkileg is erősebbé vált, és részt vett a Dancing with the Stars műsorban, ahol elvált férfiaknak is tanácsokat adott.

Hirdetés

– A harmadik táncunkat szeretném az elvált férfiaknak ajánlani, saját példámon megmutatva, hogy honnan hová lehet eljutni – mondta a felvezető kisfilmben Gábor. – Nyár közepén kiderült, hogy mi el fogunk válni, amit magam se hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön, és nagyon nehéz feldolgozni azt, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs. Hogy kifele erőt mutass, miközben belül egyébként romokban vagy. Ilyenkor az ember könnyen belekerülhet egy olyan szituációba, hogy “hú, vége mindenek, mi lesz velem, hogy lesz…”

Hirdetés

Én úgy éltem meg, hogy szépen leültem és csenddel vettem magamat körül az első időkben. Átgondoltam, hogy miben hibáztam és nagyon sok segítséget kaptam nyilván a családomtól, a barátaimtól. Nagy szerencsém volt, mert találtam egy hobbit, amit elkezdtem szeretni, ez a tánc. Azt érzem, ennek köszönhető, hogy én most nagyon felszabadult és önbizalommal teli vagyok. Az újrakezdéshez erő kell és aztán meg kell nyomni azt a reboot gombot és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy ez bennem sikeresen lezárult. Másfél hónap alatt eljutottunk odáig, hogy élő adásban táncolok és úgy érzem, hogy nagyon, nagyon sokat segített nekem ez az egész ahhoz, hogy túllendüljek bizonyos nehézségeken. Én azt kívánom, bárki, aki ilyen szituációba kerül, találjon egy motivációt, mert sokkal egyszerűbb felállni.

Hirdetés

A műsorban aztán egy erőteljes szambát táncoltak, aminek a végén úgy ölelték egymást, Gábor úgy nézett Annára, hogy abban láthatóan több volt, mint csak partnerség. És hogy ez így is van, azt Gábor bejegyzése is bizonytja, amely a műsor után jelent meg közösségi oldalán : “Tegnap este tényleg több volt, mint egy tánc”.
Nincs mindenkinek Annája…
Nyilván a zsűri sem ment el szó nélkül Gábor sztorija mellett, amikor értékelték a produkciót.
– Itt szúrtam el, hogy én nem ezt csináltam a válás után – nevette el magát Szente Vajk. – Úgy könnyű, hogy a válás után benyúlsz a ködbe, és előveszed Mikes Annát, de azért ez nem mindig így van…

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés