Hirdetés

Ettől a tanártól mindannyian tanulhatunk emberséget.
Úgy nézel ki, mintha rákos lennél – csúfolták diáktársai a 11 éves Jackson Johnsont kopaszra nyírt feje miatt. Nem tudták azonban, hogy iskolatársuk miért döntött úgy egyik napról a másikra, hogy megválik a hajától.
Jacksonnak a nagypapáját rákkal diagnosztizálták, a fiú pedig azért tolatta le a haját, hogy így fejezze ki szolidaritását, így mutassa a papájának, hogy vele van, támogatja.
Mikor az iskola igazgatója, Tim Hadley tudomást szerzett az egészről, meglepő lépésre szánta el magát – írta a Bored Panda. Kiállt az iskola elé Jacksonnal, elmondta mindenkinek, hogy miért is vágatta le a srác a haját, és azt is, hogy hallotta, többen csúfolják Jacksont a kopasz feje miatt. Az igazgató elmondta, a 11 éves fiú tette megsüvegelendő, bátor dolog így kimutatni a támogatását egy családtagja iránt, aki súlyos betegséggel küzd.
Itt még nem volt vége a történetnek. Az iskola vezetője ugyanis megkérte Jacksont, hogy ott mindenki előtt nyírja kopaszra az ő fejét, így mutatva ki, hogy abszolút támogatja diákját élete nehéz szakaszában. A megható jelenetről videó készült:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Hirdetés