Hirdetés


Lisseth és Jose nagyon boldog házasságban éltek, egészen addig amíg a feleség el nem hízott. A kislányuk megszületése után Lisseth nagyon sok kilót szedett fel.

Hirdetés

A férj állandóan azzal bosszantotta a nőt, hogy mennyire kövér, sőt egyik nap bekövetkezett a legrosszabb dolog: az amúgyis gyenge önbecsüléssel rendelkező nőt elefántnak nevezte.
Lisseth bánatában egyre többet és többet evett, és amikor megtudta, hogy a férje megcsalta, úgy döntött, hogy eljött az ideje a nagy változtatásnak:

Hirdetés

“Jose egy idő után már egyáltalán nem vett emberszámba. Alig figyelt rám. Az egyetlen vigaszom az ételekben volt. Az is előfordult, hogy naponta 4000 kalóriát ettem meg”-mondta a nő.
Lisseth egy nap belenézett Jose telefonjába, és ekkor mindenre fény derült. Megtudta, hogy férje nem csak csúnyán beszélt vele, de meg is csalta. “Amikor este hazajött, szembesítettem vele, hogy mindent tudok. Ő azt mondta, hogy az hibám, hogy megcsalt, hiszen annyira kövér lettem, hogy már semmilyen testi érintkezés nem volt köztünk egy ideje.”

Hirdetés

Hirdetés

Miután a válást kimondták, Lisseth élete teljesen megváltozott. Testileg, és lelkileg egyaránt felszabadult, többé nem evett kényszeresen, szépnek, és erősnek érezte magát, és egy idő után el kezdett fogyni. Megváltoztatta az étkezési szokásait, és sokkal jobban odafigyelt magára.
Egy nap amikor Jose a lányához jött látogatóba, nem hitt a szemének, hogy mekkora változáson ment át a felesége.
Próbált újra közelebbi kapcsolatba kerülni vele, de Lisseth soha többé nem engedte vissza az életébe, nem tudott megbocsátani azért, ahogy viselkedett vele.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés