Hirdetés


Egyetlen éjszaka alatt olyan rosszul lett Molnár Anikó, hogy még a gyógyszerek sem tudtak rajta segíteni. A felnőttipar sztárja úgy nyilatkozott, hogy senkinek sem kívánja, amit most ő érez – írja a Bors. Még a szépészeti beavatkozását is le kellett mondania.

Hirdetés

Múltja nagyon arra utal, bírja a fájdalmat, szúratta már át köldökét, nyelvét, de ez a fájdalom még számára is túl soknak bizonyult:
“24 órája szenvedek, tüszős mandulagyulladásom van. Olyan fájdalmaim vannak, hogy konkrétan a poklok-poklát élem át. Bármit próbáltam eddig, semmi nem használ, nem csillapodik a fájdalom. Az a durva, hogy korábban többször volt már ilyen fajta tüszős mandulagyulladásom, de ezt a fájdalmat még sosem éreztem. Nagyon megvisel, ráadásul az sem nyugtatott meg, amit az elmúlt időszakban ismerőseimtől hallottam. Hogy bárki, aki megbetegedett a baráti, ismerősi körömben, senki nem gyógyult meg egy, vagy két hét alatt.” – mondta el a Borsnak Molnár Anikó.

Hirdetés

Azt is elárulta, terveit is keresztbe vágta ez a betegség, hiszen időpontja lett volna egy szépészeti műtétre, amit most nyilvánvalóan le kellett mondania.
“Újabb operációra készültem, csütörtökön délelőtt lett volna, de így elmaradt. Pedig nagyon vártam már. De azt nem árulom el egyelőre, miről van szó, legyen majd meglepetés!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés