Hirdetés

Fotó: Blikk/ Czerkl Gábor


Zacher Gábor, a méltán híres és elismert szakember, egy különleges életszakaszáról rántotta le a leplet a Klubrádió egyik legfrissebb adásában. Azt elárulta, hogy baleseti sebészeti pályáját kellett feladnia, mivel váratlanul gumiallergia kezdte el megkeseríteni az életét.

Hirdetés

“Az nagy törés volt az életemben, hiszen tíz évig dolgoztam a baleseti sebészeten, imádtam a vért, a verejtéket, a könnyeket. Imádtam bejárni, operálni, asszisztálni. Ez volt az életem” – kezdte az orvos.
“Tele lettem pöttyökkel, aztán ezek egybefolytak, felülfertőződtek. Kijártam a szakrendelőbe dolgozni, és nem jártam a műtőbe, ami nagyon nem volt jó” – mondta, majd kitért arra is, hogy a gumikesztyű a sebészek nélkülözhetetlen eszköze, így sajnos nem volt más megoldás a számára, mint szakterületet váltani.

Hirdetés

Zacher nagyon maga alatt volt ebben az időszakban, azonban a Sors különös fordulatot hozott az életébe. Egy balettelőadáson újra találkozott egy régi kollégájával, aki állást kínált számára az Erzsébet Kórház toxikológiáján. Zacher nem habozott, azonnal belevágott az új kihívásba, és azóta sem bánta meg.

Hirdetés

„Hihetetlenül nagy szerencse, hogy nem csalódott emberként kerültem ki ebből, nem olyanként, aki otthon ül, aztán azt mondja, na, már megint be kell mennem dolgozni. Tényleg abszolút pozitívan tudtam váltani” – zárta gondolatait a méltán híres toxikológus.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés