Hirdetés


Bár Gáspár Virág élete szinte kisgyermekkora óta a nyilvánosság előtt zajlott, a Győzike show révén már háromévesen megismertük, úgy tűnik, hogy ő maga más utat választott. Virág mostantól egy népszerű budapesti étterem csapatát erősíti, ezzel is jelezve, hogy a celebélet helyett más karrier iránt érdeklődik. Az évek során fokozatosan hátrébb húzódott a reflektorfényből, és úgy látszik, most megtalálta azt a területet, ahol igazán önmaga lehet.

Hirdetés

„Körülbelül három éve Virág megfogadta, hogy ő semmiféle médiában nem fog szerepelni. Hívták mostanában az egyik kereskedelmi csatorna műsorába, de az egymilliós gázsi ellenére is nemet mondott. Úgy tűnik, neki egy életre elege lett a médiából. Eléggé magába zárkózó lány lett Virágból!” – mondta korábban Győzike az egyik napilapnak.

Hirdetés

Bár Virág sokáig kereste a helyét a világban, és nem tudta, hogy pszichológusnak vagy divattervezőnek tanuljon, végül egy teljesen más utat választott. „Azt még én sem tudom, hogy valójában mi és ki vagyok. Ez nagyon nehéz szerintem amúgy, de most épp munkát keresek. Nem kell félni a jövőtől, sodródni kell az árral” – nyilatkozta két évvel ezelőtt Lakatos Levente műsorban Virág.

Virág végül érettségi után felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanult, végül egy fővárosi étteremben helyezkedett el.

Hirdetés

Az, hogy a fiatal lány beállt a pult mögé sokakat meglepett és eléggé megoszlanak róla a vélemények is. Van akit ez különösen zavar éppen ezért kerüli is ezt az éttermet, van olyan akit pedig vonz is a legkisebb Gáspár lány jelenléte.

„Többek között azért nem akarsz menni egy étterembe, mert Gáspár Virág próbál nagyban az apja által okozott előítéletből kilépni, és civil munkát végezni, ami nagyon is becsülendő? Gratulálok, akkor tényleg ne is menj inkább!” – vette védelmébe Virágot az egyik kommentelő.

Hirdetés

„Virág nagyon is normális! Sokkal kedvesebb, mint azt sokan gondolnák. Egyébként ha nem dolgozna, az lenne a baj. Nekem amúgy ez pozitívum, hogy az apja miatt valószínűleg nincs megélhetési válságban, mégis elmegy rendesen dolgozni, nem pedig öblítőktől kezdve sminkeken át mindent reklámozgat az Instán” – állapította meg másvalaki.

„Ha megélhetési celeb, és az apja majomkodásából akar farvízen megélni, akkor az a baj. Ha meg dolgozik, ráadásul fizikailag megterhelő melót, akkor meg az. Úgyhogy respekt, Virdzsinek!”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés