Hirdetés


Az egyik ismert szekszárdi pincészet birtokán tartották a pompás lagzit, amelyre sok vendég érkezett, legalább százötvenen, többek közt hírességek, sportolók ünnepelhettek együtt a rapperrel és kedvesével a nagy napon.
Ott volt többek között Tilla, Ördög Nóra és férje Nánási Pál, Curtis, Pápai Joci, Hajós András, Nika, valamint Király Viktor és felesége, Anita.

Hirdetés

A szertartásra a hagyományoknak megfelelően külön készült fel a vőlegény és a menyasszony is a birtokon.
– Hajni és Peti külön kis bungallóban voltak, nem is látták egymást a ceremónia előtt – kezdte lapunknak a pár egyik barátja. – Hajnihoz már délelőtt érkezett a sminkes és a fodrász, kicsit később pedig barátnője, Holdampf Linda stylist is megjött. Majka még jókedvűen kártyázott egyet a barátaival, így töltötte utolsó „szabad” perceit.
A menyasszony ki sem lépett a bungallóból, sőt, barátai s a pincészet csapata is mindent megtett, hogy a készülődés pillanatai rejtve maradjanak a kíváncsi tekintetek elől.
– Öt órakor kezdődött a szertartás, ahová Hajni érkezett meg utolsóként, az elegáns világos öltönyben feszítő Majka is csak ott látta meg szerelmét. Gyönyörű volt, mint a mesékben a hercegnők, visszafogott smink, csodás loknik, és persze a tüll hófehér ruha, mindenkinek elállt a lélegzete. Majka pedig meghatódott, elérzékenyült, amikor megpillantotta kedvesét.

Hirdetés
Az ara Billie Eilish Lovely című számára vonult be, a Feleky Zsuzsa szertartásvezető által vezényelt ceremóniát pedig meghatódva nézte végig a pár két közös gyermeke, Marián és Olivér is. Úgy tudjuk, a tanúk Majka egyik legjobb barátja és Hajni egy családtagja voltak. Miután elcsattant az első hitvesi csók, hatalmas buli vette kezdetét, a vendégek hajnalig ropták a táncparketten. A menyasszonyi csokrot Hajni húga, Brigitta kapta el, aki viccesen ultimátumot is adott párjának, egy év múlva ő is szeretne oltár elé állni.
– Minden szuperül sikerült, az étel- és italfelhozatal pazar volt, a díszítés és a környezet pedig olyan, ahogyan Hajni megálmodta. Elegáns, kifinomult, igazán csajos a dekoráció. Volt egy virágos fal, amelyen például világító felirat hirdette a párt, ugyanis egy Mr. és Mrs. tábla került fel rá. Mindenki nagyon jól érezte magát, pont olyan volt a nagy nap, ahogyan eltervezték – tette hozzá informátorunk.
Majka és Hajni 2010-ben ismerkedtek meg, s hamar kiderült, hogy kapcsolatuk nem csupán futó románc. Hajni nem sokkal korábban vált el férjétől, akivel Mauritius szigetén házasodtak össze, Majka pedig hatalmas nőcsábász hírében állt, amikor együtt forgattak az Ezek megőrültek című műsorban. 2011-ben megszületett első közös gyermekük, Marián, s bár egy évvel később Majka el is jegyezte szerelmét, nem kapkodták el az esküvőt. 2016-ban világra jött Olivér is, a pár pedig ekkor kezdte érezni, hogy ideje lenne oltár elé állni. A tavalyi évre tervezték a lagzit, s bár már szinte mindent megszerveztek, a vírushelyzet miatt szinte az utolsó pillanatban lemondták.

Hirdetés
– Nem lehetne, hogy tornacipő lesz rajtam, plusz rövidnadrág? Bele fog rohadni a testem valami műszálas öltönybe, és abba sem vagyok biztos, hogy öltönybe akarok esküdni. Valami rendhagyó dolog kéne. Kicsit polgárpukkasztó, de mégsem pojácaság – nyilatkozta tavaly Majka a Story Magazinnak.
Végül megváltoztatta az álláspontját a rapper, és olyan pazar esküvőt varázsolt a párjának, mint egy hollywoodi filmben.
Nem volt olcsó mulatság
Majkának és modell kedvesének mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a szervezés során, ugyanis a borbirtokon tartott esküvő nem olcsó mulatság. Csak a bungalló, amelyet bérelték 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig három napos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig nem kizárt, hogy a pár állta. A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel és ital fogyasztásról nem is beszélve. Az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon. Majkáék külön fotós és videós stábot is fogadtak, amely szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, amennyiben egyedi darabot viselt az ara, és meg is vette, akkor ebben is esetben is hétszámjegyű összeggel kell kalkulálni.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés