Hirdetés


Szekszárd — Végre révbe értek a szerelmesek! Tíz év és két gyermek után, egy igazán romantikus, mesébe illő esküvőn fogadott örök hűséget egymásnak Majka és kedvese, Hajni. Az egyik ismert szekszárdi pincészet birtokán tartották a pompás lagzit, amelyre sok vendég érkezett, legalább százötvenen, többek közt hírességek, sportolók ünnepelhettek együtt a rapperrel és kedvesével a nagy napon.

Hirdetés

Ott volt többek között Tilla, Ördög Nóra és férje Nánási Pál, Curtis, Pápai Joci, Hajós András, Nika, valamint Király Viktor és felesége, Anita. A szertartásra a hagyományoknak megfelelően külön készült fel a vőlegény és a menyasszony is a birtokon. Nem volt olcsó mulatság: Majkának és modell kedvesének mélyen a zsebébe kellett nyúlnia a szervezés során, ugyanis a borbirtokon tartott esküvő nem olcsó mulatság.
Csak a bungalló, amelyet bérelték 40 ezer forintba kerül egyetlen éjszakára, ők pedig három napos mulatságot terveztek, ráadásul több vendég is ott töltötte az éjszakát, ennek költségét pedig nem kizárt, hogy a pár állta.

Hirdetés
A dekoráció rengeteg virágból állt, bizony ez is milliós tétel lehetett, az étel és ital fogyasztásról nem is beszélve. Az étterem 6500 és 8000 forintért állít össze egy sültes tálat, amelyből legalább tíz-húsz darab kellett, hogy minden vendég jóllakjon.
Majkáék külön fotós és videós stábot is fogadtak, amely szintén minimum egymillió forint volt. A ruhákról nem is beszélve, amennyiben egyedi darabot viselt az ara, és meg is vette, akkor ebben is esetben is hétszámjegyű összeggel kell kalkulálni.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés